Turtle Beach Recon 70 PS3

de la 154.13 lei (4 magazine)
  Design peste urechi Dovedit È™i cel mai popular design al Castilor pentru jucători. Dimensiunea optimă a Castilor È™i finisajul moale fac Castile să se potrivească perfect pe loc È™i nu provoacă disconfort chiar È™i în timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de înaltă clasă asigurÄ&fnof ...

Descriere


Turtle Beach Recon 70 PS3

 
Design peste urechi

Dovedit și cel mai popular design al Castilor pentru jucători. Dimensiunea optimă a Castilor și finisajul moale fac Castile să se potrivească perfect pe loc și nu provoacă disconfort chiar și în timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de înaltă clasă asigură reproducerea perfectă a sunetelor.

 
 
Conectivitate prin cablu

Castile cu fir vor oferi o calitate excelentă a sunetului fără întârziere și distorsiuni. Lungimea optimă a cablului și calitatea înaltă a fabricării sale asigură confortul în timpul jocului. Castile cu fir sunt întotdeauna pregătite - pur și simplu conectați-le.

 
 
Mini jack de 3,5 mm

Castile sunt echipate cu un conector universal de 3,5 mm Mini Jack, astfel încât pot fi conectate la mai multe dispozitive diferite fără a fi nevoie de adaptoare.

 
 
Diafragma de 40 mm

Nu fără motiv, marea majoritate a Castilor pentru jocuri oferă drivere de 40 mm. Diafragmele de acest diametru vor asigura reproducerea realistă a sunetelor fără distorsiuni și bas profund. Această dimensiune a driverelor nu afectează volumul Castilor, astfel încât designul rămâne ușor și confortabil.

 
Microfon cu bandă

Un microfon cu bandă este cea mai comună opțiune în Castile de jocuri. Acest design asigură ușurința utilizării și posibilitatea de a regla poziția microfonului la preferințele utilizatorului. Jocul online va fi și mai confortabil și fiecare comentariu va fi înregistrat fără zgomot și distorsiuni.

 
Cablu de 1,8 m

Acest model de Casti este echipat cu un cablu lung de 1,8 m, care asigură confortul de utilizare în orice situație. Aceasta este o lungime a cablului destul de universală și optimă, care va ajunge la conector și, în același timp, nu va interfera cu jocul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Turtle Beach Recon 70 PS3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Turtle Beach Recon 70 PS3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.