Turtle Beach Căști Recon 70

de la 94.99 lei (5 magazine)
Descrierea produsului   Design over-ear Dovedit și cel mai popular design al căștilor pentru jucători. Dimensiunea optimă a căștilor și finisajul moale fac căștile să se potrivească perfect pe loc și nu provoacă disconfort chiar și în timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de înaltă clasă asigură reproducerea perfectă a sunetelor.     Conectivitate prin cablu C ...

Descriere


Turtle Beach Căști Recon 70

Descrierea produsului

 
Design over-ear

Dovedit și cel mai popular design al căștilor pentru jucători. Dimensiunea optimă a căștilor și finisajul moale fac căștile să se potrivească perfect pe loc și nu provoacă disconfort chiar și în timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de înaltă clasă asigură reproducerea perfectă a sunetelor.

 
 
Conectivitate prin cablu

Căștile cu fir vor oferi o calitate excelentă a sunetului fără întârziere și distorsiuni. Lungimea optimă a cablului și calitatea înaltă a fabricării sale asigură confortul în timpul jocului. Căștile cu fir sunt întotdeauna pregătite - pur și simplu conectați-le.

 
 
Mini Jack 3,5 mm

Căștile sunt echipate cu un conector Mini Jack universal de 3,5 mm, utilizat în mod obișnuit, astfel încât să poată fi conectate la mai multe dispozitive diferite fără a fi nevoie de adaptoare.

 
 
Diafragma de 40 mm

Există un motiv pentru care marea majoritate a căștilor de jocuri oferă drivere de 40 mm. Diafragmele de acest diametru vor asigura reproducerea realistă a sunetelor fără distorsiuni și bas profund. Această dimensiune a driverelor nu afectează masivitatea căștilor, astfel încât designul rămâne ușor și confortabil.

 
Microfon cu bandă

Un microfon cu bandă de susținere este cea mai comună opțiune în căștile de jocuri. Acest design asigură confortul de utilizare și capacitatea de a regla poziția microfonului la preferințele utilizatorului. Jocul online va fi și mai confortabil, iar fiecare comentariu va fi înregistrat fără zgomot și distorsiuni.

 
Gama largă de frecvențe

Răspunsul în frecvență largă va garanta o experiență sonoră perfectă. Urechea umană este capabilă să înregistreze sunete cu un interval de frecvență de la 20 la 20.000 Hz, motiv pentru care astfel de parametri sunt perfecti pentru căștile de calitate pentru jocuri.

Reconectarea 70
 
Conceput pentru a câștiga Nintendo Switch, căștile Turtle Beach Recon 70 Headset au un design ușor și confortabil, difuzoare on-ear de 40 mm de înaltă calitate și un microfon cu sensibilitate ridicată.
 
 
 
Celebrul microfon Turtle Beach cu sensibilitate ridicată vă ridică vocea tare și clar pentru a vă asigura că comenzile dvs. sunt complet audibile. În plus, atunci când este îndoit înapoi, se oprește atunci când nu este utilizat pentru a se amesteca cu setul cu cască.
 
Designul ușor al setului cu cască asigură un confort complet pentru ore de sesiuni de jocuri cu bandă și căști căptușite.

Difuzoarele cu urechi de 40 mm strălucitoare oferă un sunet de joc uimitor, astfel încât veți auzi fiecare bas clar și puternic.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Turtle Beach Căști Recon 70 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Turtle Beach Căști Recon 70 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.