TurboAir CERTOSA 60 cm

749.00 lei (1 magazin)
Robustitatea, selecția minuțioasă a materialelor utilizate și fiabilitatea sunt caracteristicile produselor care sunt construite pentru a rezista, împreună cu tradiție și frumusețe care fac stilul italian atât de recunoscut. Design integral, atât clasic, cât și funcțional pentru o ușurință în utilizare, cu comenzi de interfață pentru iluminat și fluxul de aer folosind butoane simple sau controale electronice. Eficiența fluxului de aer, c ...

Descriere


TurboAir CERTOSA 60 cm

Robustitatea, selecția minuțioasă a materialelor utilizate și fiabilitatea sunt caracteristicile produselor care sunt construite pentru a rezista, împreună cu tradiție și frumusețe care fac stilul italian atât de recunoscut.
Design integral, atât clasic, cât și funcțional pentru o ușurință în utilizare, cu comenzi de interfață pentru iluminat și fluxul de aer folosind butoane simple sau controale electronice. Eficiența fluxului de aer, cu motorizare de înaltă tehnologie și respect pentru mediu.Produse ușor de curățat și chiar mai ușor de admirat, aducând iluminare caldă la gătitul zilei și o atmosferă tradițională de familiebucătărie.
Turboair este un exemplu de excelență italiană, exportând milioane de produse către case din întreaga lume. Hota lor, perfecta
combinația de simplitate, tradiție și soliditate, vă oferă seninătatea unei alegeri care va dura o viață întreagă.

Hota cu prindere pe perete
MĂRIME 60-90 cm
CONTROL butoane 3 vitese, 1 motor
ILUMINAT 2x28w halogen
DIMENSIUNEA CONDUCTELOR 150 mm
DEBIT DE AIR MIN-MAX 250-500 m3 / h
NIVEL DE Zgomot MIN-MAX 49-68 db (A)
CLASA ENERGETICA D
Filtru de grasime din aluminiu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TurboAir CERTOSA 60 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TurboAir CERTOSA 60 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.