Trovet Hipoalergenic Miel Conserva 400 g

Mancarea pentru caini Trovet Hipoalergenic Miel este o dieta special creata pentru cainii adulti care prezinta intoleranta alimentara sau alergii de natura alimentara. Avand o singura sursa de proteine - carnea proaspata de miel - si o singura sursa de carbohidrati - orezul. Trovet Hipoalergenic previne aparitia reactiilor imunologice - alergii alimentare - sau non-imunologice - intoleranta alimentara - datorate diverselor surse de proteine sau anumitor elemente din compozitia hranei ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Trovet Hipoalergenic Miel Conserva 400 g

Mancarea pentru caini Trovet Hipoalergenic Miel este o dieta special creata pentru cainii adulti care prezinta intoleranta alimentara sau alergii de natura alimentara. Avand o singura sursa de proteine - carnea proaspata de miel - si o singura sursa de carbohidrati - orezul. Trovet Hipoalergenic previne aparitia reactiilor imunologice - alergii alimentare - sau non-imunologice - intoleranta alimentara - datorate diverselor surse de proteine sau anumitor elemente din compozitia hranei uscate obisnuite. Hrana uscata pentru caini Trovet Hipoalergenic Miel : * Are o singura sursa de proteine-carnea de miel-indepartind astfel riscul aparitiei alergiilor la diverse alte surse (carnea de pui/vita/porc ) * Singura sursa de carbohidrati este orezul * Previne reactiile imunologice (alergii alimentare) si non-imunologice (intoleranta alimentara) care se manifesta prin reactii la nivelul blanii/pielii sau probleme digestive (diaree/voma) * Trecand la dieta hipoalergenica se vor reduce treptat pruritul si leziunile pielii asociate cu scarpinatul frecatul si muscatul. * contine numai antioxidanti naturali Contraindicatii: Trovet Hipoalergenic Miel nu este recomandat in cazul cainilor cu hipersensibilitate la carnea de miel.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Trovet Hipoalergenic Miel Conserva 400 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Trovet Hipoalergenic Miel Conserva 400 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.