Tronxy X5SA Pro

Tronxy X5SA Pro
1,999.00 lei
(1 magazin)
Cu ajutorul imprimantei 3D Tronxy X5SA Pro multe dintre visele tale pot prinde viata. Este dotata cu un extruder de titan astfel ca poate fi adaptata la o varietate de filamente precum PLA (Acid polilactic), plastic ABS, placi PETG transparente. In plus, are are functie detectie de epuizare a filamentului, iar utilizatorul va fi avertizat printr-un semnal sonor. Asamblare imprimanta 3D Tronxy X5SA Pro Imprimanta 3D Tronxy X5SA Pro poate fi instalata relativ usor, chiar daca ...

Descriere - Tronxy X5SA Pro


Cu ajutorul imprimantei 3D Tronxy X5SA Pro multe dintre visele tale pot prinde viata. Este dotata cu un extruder de titan astfel ca poate fi adaptata la o varietate de filamente precum PLA (Acid polilactic), plastic ABS, placi PETG transparente.

In plus, are are functie detectie de epuizare a filamentului, iar utilizatorul va fi avertizat printr-un semnal sonor.

Asamblare imprimanta 3D Tronxy X5SA Pro
Imprimanta 3D Tronxy X5SA Pro poate fi instalata relativ usor, chiar daca nu ai cunostinte tehnice de specialitate. Nu trebuie decat sa urmezi indicatiile din acest videoclip.

Imprimanta 3D Tronxy X5SA Pro – Caracteristici 
-sina ghidare
- detectare lipsa filament
- autonivelare
- reluare printare dupa o pana energie electrica
- display digital
- extruder titan
- cutie 30P cu cabluri integrate.

Extruder titan
Extruderul de titan ajuta imprimanta sa poate fi adaptata la o varietate de filamente precum PLA (Acid polilactic), plastic ABS, placi PETG transparente, lemn, TPU etc.

Senzor filament
Imprimanta are functie detectie de epuizare a filamentului astfel ca utilizatorul va fi avertizat printr-un semnal sonor. Dupa inlocuirea filamentului, printarea poate fi reluata cu un singur click. Iar in cazul unei caderi de tensiune imprimanta va relua printul din punctul in care a ramas, salvad astfel timp si bani.

Autonivelare
Imprimanta 3D X5SA Pro este dotata cu un nivel unic de nivelare automata care ajuta utilizatorul sa obtina cele mai bune rezultate.

Core XY
Multiple curele de sincronizare asigura acuratete ridicata de modelare precum si viteza mare de printare.

Mai multe caracteristici
Imprimanta 3D X5SA Pro este silentioasa, cu doua ventilatoare care ajuta la disiparea rapida a caldurii, fire ascunse in cutia placii de baza, display digital, color de 3.5inch.

Diferente dintre imprimantele 3D Tronxy X5SA Pro si Tronxy X5SA Desi cele doua au multe puncte in comun mai ales din punct de vedere al imbunatatirii performantelor, exista si cateva diferente. Imprimanta Tronxy X5SA Pro este dotata cu sina de ghidare externa cu axa dubla de inalta precizie care asigura superstabilitate si superacuratete. Cantitatea mai mare de materiale metalice echivaleaza cu o structura mai rezistenta ceea ce inseamna ca nu vor aparea probleme cand sunt utilizate materiale din acril. Includerea unui extruder de titan inseamna ca TPU si alte filamente flexibile pot fi imprimate mai lin.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tronxy X5SA Pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tronxy X5SA Pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.