Tristar VE-5884

de la 534,99 lei (3 magazine)
Ventilator Tristar VE-5884 cu pulverizare apa si umidificare, 70 W, 3 trepte de viteza, Timer, Panou de control digital, Telecomanda, Negru         Efect triplu unic In zilele calduroase, ventilatorul se asigura ca raceste, oferind o briza incantatoare. Alegeti cea mai confortabila setare pentru dvs. si mediul dvs. din trei viteze diferite ale aerului prin intermediul afisajului digital. Datorita puternicului motor de 70 W si a unui ventilator de 40 de ...

Descriere


Tristar VE-5884

Ventilator Tristar VE-5884 cu pulverizare apa si umidificare, 70 W, 3 trepte de viteza, Timer, Panou de control digital, Telecomanda, Negru

 

 

 

 

Efect triplu unic

In zilele calduroase, ventilatorul se asigura ca raceste, oferind o briza incantatoare. Alegeti cea mai confortabila setare pentru dvs. si mediul dvs. din trei viteze diferite ale aerului prin intermediul afisajului digital. Datorita puternicului motor de 70 W si a unui ventilator de 40 de centimetri, raciti cu usurinta o camera mare.

 

Functia de pulverizare

Pulverizarea fina a apei raspandita de ventilatorul Tristar Mist asigura o racire proaspata pe timpul verii, ceea ce face ca ventilatorul sa se foloseasca de minune in zilele calduroase de vara. In plus, functia de umidificare poate fi folosita separat iarna, cand aerul este uscat din cauza incalzirii.

 

Ionizator pentru aer curat si proaspat

Ionii negativi asigura o senzatie proaspata acasa. Bucurati-va de o casa curata si proaspata, cu un climat interior optim datorita ventilatorului. Acest lucru poate fi de ajutor pentru persoanele care sufera de alergii sau probleme respiratorii.

 

Usor de controlat

Cu ajutorul telecomenzii puteti controla ventilatorul Tristar Mist oricand si oriunde. In plus, ventilatorul are o functie de temporizare de la 1 la 9 ore, astfel incat sa nu uitati niciodata sa-l opriti. Rezervorul de apa de 2 litri usor de indepartat este suficient pentru 6 ore de pulverizare continua.


VE-5884
Caracteristici generaleTipCu picior
Putere (W)70
Alimentare220 - 240 V
FunctiiVentilare
ComutatorDa
Numar viteze3
TelecomandaDa
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tristar VE-5884 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tristar VE-5884 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.