Tristar KR2156

115.00 lei (1 magazin)
Aspirati solide si lichide datorita fabulosului aspirator portabil Tristar KR2156 usor de folosit, cu o capacitate de 0,5 L! Acest ajutor de curatare pefect aspira rapid si confortabil. Acesta are filtre lavabile, rezervor de praf transparent, maner ergonomic, o duza cu o perie pentru stergerea prafului si o alta pentru lichide. Design gri si negru. Acesta include un element ce va permite sa il agatati pe perete si un adaptor/incarcator (230 V - 50 Hz). Potrivit pentru ...

Descriere


Tristar KR2156

Aspirati solide si lichide datorita fabulosului aspirator portabil Tristar KR2156 usor de folosit, cu o capacitate de 0,5 L! Acest ajutor de curatare pefect aspira rapid si confortabil. Acesta are filtre lavabile, rezervor de praf transparent, maner ergonomic, o duza cu o perie pentru stergerea prafului si o alta pentru lichide. Design gri si negru. Acesta include un element ce va permite sa il agatati pe perete si un adaptor/incarcator (230 V - 50 Hz). Potrivit pentru utilizarea in camping. Putere: 45 W. Voltaj: 7,2 V. Masuri: aprox. 38 x 11 x 13 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tristar KR2156 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tristar KR2156 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.