Tripwire Interactive Killing Floor Double Feature KF2 NON VR KF Incursion VR PlayStation 4

Tripwire Interactive Killing Floor Double Feature KF2 NON VR KF Incursion VR PlayStation 4
0.00 lei
(0 magazine)
Jucati solo sau co-op cu până la sase jucători în Killing Floor 2, în timp ce elimini hoardele de Zeds feroce folosind un arsenal de arme absurde sau va apropiati și personal folosind PSVR în Killing Floor Incursion, unde dvs. și un prieten puteti dezlănțui haosul într-o varietate de moduri, inclusiv o campanie narativă cu drepturi depline. Playstation VR este necesar pentru a juca Killing Floor Incursion. ...
Pret produs

Descriere - Tripwire Interactive Killing Floor Double Feature KF2 NON VR KF Incursion VR PlayStation 4


Jucati solo sau co-op cu până la sase jucători în Killing Floor 2, în timp ce elimini hoardele de Zeds feroce folosind un arsenal de arme absurde sau va apropiati și personal folosind PSVR în Killing Floor Incursion, unde dvs. și un prieten puteti dezlănțui haosul într-o varietate de moduri, inclusiv o campanie narativă cu drepturi depline. Playstation VR este necesar pentru a juca Killing Floor Incursion.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tripwire Interactive Killing Floor Double Feature KF2 NON VR KF Incursion VR PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tripwire Interactive Killing Floor Double Feature KF2 NON VR KF Incursion VR PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.