TREVI T-FIT 220 HB, negru

Smartwatch Bratara fitness Trevi detecteaza si afiseaza datele legate de activitatea fizica, cum ar fi bataile inimii, tensiunea arteriala, oxigenarea, distanta, caloriile arse si distanta parcursa si le pastreaza in memorie maxim 7 zile. Prin conectarea Bluetooth, se conecteaza la smartphone-ul dvs. si, in mod confortabil, puteti sincroniza datele colectate din aplicatia dedicata cardio cu manseta. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TREVI T-FIT 220 HB, negru

Smartwatch Bratara fitness Trevi detecteaza si afiseaza datele legate de activitatea fizica, cum ar fi bataile inimii, tensiunea arteriala, oxigenarea, distanta, caloriile arse si distanta parcursa si le pastreaza in memorie maxim 7 zile. Prin conectarea Bluetooth, se conecteaza la smartphone-ul dvs. si, in mod confortabil, puteti sincroniza datele colectate din aplicatia dedicata cardio cu manseta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TREVI T-FIT 220 HB, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TREVI T-FIT 220 HB, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.