TREVI T-FIT 210 HB negru

de la 151.90 lei
(2 magazine)
T-FIT 210 HB detecteaza si afiseaza datele legate de activitatea fizica, cum ar fi bataile inimii, tensiunea arteriala, oxigenarea, distanta, caloriile arse si distanta parcursa si le pastreaza in memorie maxim 7 zile. Prin conectarea Bluetooth, se conecteaza la smartphone-ul dvs. si, in mod confortabil, puteti sincroniza datele colectate din aplicatia dedicata. ...

Descriere


TREVI T-FIT 210 HB negru

T-FIT 210 HB detecteaza si afiseaza datele legate de activitatea fizica, cum ar fi bataile inimii, tensiunea arteriala, oxigenarea, distanta, caloriile arse si distanta parcursa si le pastreaza in memorie maxim 7 zile. Prin conectarea Bluetooth, se conecteaza la smartphone-ul dvs. si, in mod confortabil, puteti sincroniza datele colectate din aplicatia dedicata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TREVI T-FIT 210 HB negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TREVI T-FIT 210 HB negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.