TREVI HMP 1215 BT galben

de la 59.60 lei
(2 magazine)
Casti sport Bluetooth cu microfon HMP 1215 BT galben Trevi. CĂȘTI BLUETOOTH CU MICROFON TREVI HMP 1215 BT GALBEN COD: 0121505 Mini căști Bluetooth Trevi HMP 1215 BT este un produs compatibil cu toate dispozitivele cu acces Bluetooth și ideal pentru a asculta muzică și de a gestiona convorbirile telefonice la distanță în timpul acestui sport. Pe cablul moale anti-îmbinare a căștilor din căștile Trevi, veți găsi un microfon și o cheie directă pentru a accepta sau ...

Descriere


TREVI HMP 1215 BT galben

Casti sport Bluetooth cu microfon HMP 1215 BT galben Trevi.
CĂȘTI BLUETOOTH CU MICROFON TREVI HMP 1215 BT GALBEN
COD: 0121505
Mini căști Bluetooth Trevi HMP 1215 BT este un produs compatibil cu toate dispozitivele cu acces Bluetooth și ideal pentru a asculta muzică și de a gestiona convorbirile telefonice la distanță în timpul acestui sport.

Pe cablul moale anti-îmbinare a căștilor din căștile Trevi, veți găsi un microfon și o cheie directă pentru a accepta sau respinge apelurile primite. L ' Banda de susținere ergonomic , stabil și o utilizare confortabilă face.

HMP 1215 BT permite controlul volumului audio și setarea derulării înainte / înapoi a pieselor muzicale.
Alimentarea se face prin intermediulbaterii cu litiu , reîncărcabile prin conexiune microUSB , care garantează o autonomie de aproximativ 2 ore.

- set de căști Mini HIFI cu conexiune Bluetooth
- Compatibil cu telefoanele inteligente, sistemul Bluetooth
- Banda de susținere ergonomic pentru o utilizare stabilă și confortabilă
- Microfon încorporat
- Voice funcția Anunț ( în engleză)
- anti-incalceala cablu din cauciuc moale
- Tastă directă pentru acceptarea convorbirii și convorbirilor la telefon
- Controlul volumului / al pistei (înainte-înapoi)
- Baterii cu litiu reîncărcabile prin conexiune microUSB
- Autonomie: aproximativ 2 ore - Timp de încărcare 1 oră și 30 minute. Accesoriu: Casca Tip: Bluetooth Standard: STEREO Culoare: Galben Marca: Trevi Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TREVI HMP 1215 BT galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TREVI HMP 1215 BT galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.