TP-Link Tapo C310

de la 265.00 lei
(6 magazine)
    Detecteaza mișcari și trimite notificari Primești notificari instant și poți verifica imaginile atunci cand este detectata mișcarea. Acest lucru te ajuta sa iți protejezi casa, zi și noapte.       Calitate 3MP Ultra-High Definition Cu o rezoluție de 3MP, Tapo C310 ofera imagini clare, ajutandu-te sa identifici și sa recunoști elementele care apar in imaginile inregistrate, chiar și de la distanța.       Conecteaza cam ...

Descriere


TP-Link Tapo C310

 
 
Detecteaza mișcari și trimite notificari
Primești notificari instant și poți verifica imaginile atunci cand este detectata mișcarea. Acest lucru te ajuta sa iți protejezi casa, zi și noapte.
 
 
 
Calitate 3MP Ultra-High Definition
Cu o rezoluție de 3MP, Tapo C310 ofera imagini clare, ajutandu-te sa identifici și sa recunoști elementele care apar in imaginile inregistrate, chiar și de la distanța.
 
 
 
Conecteaza camera la rețea, fie prin cablu, fie wireless
Poți conecta camera la rețea printr-un cablu Ethernet sau direct Wi-Fi, pentru o instalare mai flexibila.
 
IP66

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TP-Link Tapo C310 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TP-Link Tapo C310 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.