Toyo ECO17C Alb-Albastru

764.00 lei
(1 magazin)
Toyota ECO 17 C - o masina de cusut electromecanica ce realizeaza toate cusaturile utile. 17 programe de cusut pentru diverse necesitati si butoniera in regim semiautomat. Pe langa cusaturile uzuale, masina realizeaza si cusatura elastica pentru materialele gen jerseu. Un ajutor esential va fi infilatorul automat al acului, incorporat pe acest model, care va va scuti de eforturile depuse la introducerea firului in ac si va economisi mult timp pretios.Detalii:- posibilitati: cusat ...

Descriere


Toyo ECO17C Alb-Albastru

Toyota ECO 17 C - o masina de cusut electromecanica ce realizeaza toate cusaturile utile. 17 programe de cusut pentru diverse necesitati si butoniera in regim semiautomat. Pe langa cusaturile uzuale, masina realizeaza si cusatura elastica pentru materialele gen jerseu. Un ajutor esential va fi infilatorul automat al acului, incorporat pe acest model, care va va scuti de eforturile depuse la introducerea firului in ac si va economisi mult timp pretios.

Detalii:
- posibilitati: cusatura ascunsa, decorativa, satinata, aplicatii, de surfilare, elastica s.a.;
- design ergonomic;
- brosura incorporata pe carcasa masinii;
- taietor fir incorporat;
- infilator ac automat;
- suveica moderna orizontala;
- executie butoniera in regim semiautomat.

CARACTERISTICI 
 
Putere:
65W
Functii:
Butoniera automata
Infilator automata
Taiere automata ata
Viteza de coasere:
800cusaturi/minut
Alimentare:
Retea
Altele:
Programe coasere:17

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Toyo ECO17C Alb-Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Toyo ECO17C Alb-Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.