Toulet Masa de biliard Miroir 8ft

Efectele de iluminare sunt mortale! Picioarele oglindă permit jocul intr-o atmosfera diferita și pur și simplu într-un anumit stil de joc. 100% personalizabil : culoarea lemnului la alegere (lista de culori sau orice culoare posibila prin masurare), lemn patinat sau nu, lacuit, ceruit, acoperit in piele. Finisajele pentru masa de biliard sunt la libera dvs alegere. Multiple culori pentru postav: mai mult de 27 culori! 100% calitate: Corpul mesei din otel patentat, ardesie r ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Toulet Masa de biliard Miroir 8ft

Efectele de iluminare sunt mortale! Picioarele oglindă permit jocul intr-o atmosfera diferita și pur și simplu într-un anumit stil de joc.

100% personalizabil : culoarea lemnului la alegere (lista de culori sau orice culoare posibila prin masurare), lemn patinat sau nu, lacuit, ceruit, acoperit in piele. Finisajele pentru masa de biliard sunt la libera dvs alegere. Multiple culori pentru postav: mai mult de 27 culori!

100% calitate: Corpul mesei din otel patentat, ardesie rectificata: 19mm (190/210) si 30mm (dimensiuni superioare) cu intarituri suplimentare. Aceasta structura garanteaza pe viata distorsiuni zero ale suprafetei de joc si asigura o planeitate perfecta. Mantele de cauciuc sunt in standardele de competitie. Postav de competitie Iwan Simonis.

100% versatila: Masa de biliard Miroir se poate transforma usor intr-o masa de sufragerie prin adaugarea unui blat de lemn sau de sticla (posibile multiple finisaje). Va propunem si scaune, banci, sau baruri la fel cu masa de biliard. Puteti alege ce fel de biliard sa jucati: Carom, American, 8Pool sau combinate cu ajutorul unui sistem de transformare a mantelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Toulet Masa de biliard Miroir 8ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Toulet Masa de biliard Miroir 8ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.