Total Masca de Sudura, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13

Total Masca de Sudura, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13
oferte de la
170.20 lei

(11 magazine)
Masca de Sudura TOTAL, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13Masca de sudura automata TOTAL dispune de o constructie robusta dar cu greutate redusa, confectionata din materiale de inalta calitate care ofera protectie atat impotriva caldurii si a radiatiilor, cat si impotriva scanteilor si stropilor rezultati in urma procesului de sudura. Potrivita atat pentru lucrari ocazionale, cat si pentru sudori profesionisti. Design ergonomic si reglare rapida al suportului pentru cap.Caracteristici:1. Pr ...

Descriere - Total Masca de Sudura, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13


Masca de Sudura TOTAL, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13

Masca de sudura automata TOTAL dispune de o constructie robusta dar cu greutate redusa, confectionata din materiale de inalta calitate care ofera protectie atat impotriva caldurii si a radiatiilor, cat si impotriva scanteilor si stropilor rezultati in urma procesului de sudura. Potrivita atat pentru lucrari ocazionale, cat si pentru sudori profesionisti. Design ergonomic si reglare rapida al suportului pentru cap.

Caracteristici:

1. Prin intermediul celulelor solare si litiu, produsul poate dura 2000 de ore de lucru si dispune de functia de oprire automata de la 15 la 20 de minute.

2. Setarea butoanelor de reglare poate regla numarul nuantei, sensibilitatea si timpul de intarziere. Sudarea si macinarea sunt, de asemenea, selective.

3. Tehnologia senzorilor fotoelectrici, cristalul lichid de inalta calitate si filtrul de spectru ofera sudatorilor o vedere clara asupra observarii si protectiei eficiente.

4. Viteza de schimbare a filtrului de la luminos la intuneric este de 1 / 5000s, astfel incat ochii sunt protejati de daunele provocate de lumina arcului.

5. Nivelul de filtru este DIN4, iar timpul de la intuneric la starea luminoasa poate fi setat de la 0,1 s pana la 1,0 s in functie de cerere 

6. Produsul poate utiliza in mod normal sub temperatura de la -5 grade la 55 grade si poate fi aplicat la sudarea mainilor, sudura protejata cu gaz, sudura cu arc cu arc si taierea cu plasma.

7. Designul este luminos si echilibrat cu banda ajustabila, care poarta o senzatie de confort si usureaza oboseala.

8. Produsul respecta standardele de siguranta si tehnice din EN 379, ANSI Z87.1-2010 si GB / T3609.2-2009


Detalii tehnice:

Vizor: 98x43mm

Clasa optica: 1/2/1/3

Filtru DIN variabil 9-13

Protectie UV/IR DIN 16

Acumulatori : 2x2032 Litium

Sensibilitate arc electric: control variabil

Intarziere intunecat/luminos: 0.1-1.0 Automat

Temperatura de lucru: intre -5°C si +55°C

Temperatura de stocare: intre -20°C si +70°C

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Masca de Sudura, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Masca de Sudura, Automata, INDUSTRIAL, DIN 9-13 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.