Total Green Spot Piscina LED Mirko 3.24W Red IP68 28641

61.09 lei
(1 magazin)
Produsele marca Erste reprezinta o gama variata cu destiatie pentru exterior, dat fiind faptul ca acestea sunt spoturi create special pentru piscina. Culorile si marimile diferite fac ca ele sa fie alegerea perfecta pentru orice tip de spatiu si sa poata fi integrate in orice aranjamente. Spotul din imagine de culoarea cromului este confectionat din materiale speciale, si anume otel inoxidabil, ceea ce il face sa fie rezistenta la conditii meteo nefavorabile. Datorita dimensiunilor sal ...

Descriere


Total Green Spot Piscina LED Mirko 3.24W Red IP68 28641

Produsele marca Erste reprezinta o gama variata cu destiatie pentru exterior, dat fiind faptul ca acestea sunt spoturi create special pentru piscina. Culorile si marimile diferite fac ca ele sa fie alegerea perfecta pentru orice tip de spatiu si sa poata fi integrate in orice aranjamente. Spotul din imagine de culoarea cromului este confectionat din materiale speciale, si anume otel inoxidabil, ceea ce il face sa fie rezistenta la conditii meteo nefavorabile. Datorita dimensiunilor sale de 85x119mm se poate incadra perfect din punct de vedere estetic in orice peisaj, completandu-l cu un plus de culoare si design modern. Acest produs functioneaza cu becuri de tip LED, la o putere egala cu 3.24W si un factor de protectie IP68.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Green Spot Piscina LED Mirko 3.24W Red IP68 28641 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Green Spot Piscina LED Mirko 3.24W Red IP68 28641 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.