Total Green Spot 7W GU5.3 2700K 28214

4.82 lei
(1 magazin)
Becurile LED marca Total Green creează contraste bogate și iluminează spațiile cu o atmosferă de curățenie și strălucire. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de forme și dimensiuni, fiind concepute pentru a se potrivi unei multitudini de corpuri de iluminat și aplicații. Cu o putere de 7W si o dulie de tip GU5.3, acestea va ofera fluxul de lumina calda necesar. Factorul de protectie reprezinta un avantaj in cazul acestor becuri. Tipul de lumina utilizat est ...

Descriere


Total Green Spot 7W GU5.3 2700K 28214

Becurile LED marca Total Green creează contraste bogate și iluminează spațiile cu o atmosferă de curățenie și strălucire. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de forme și dimensiuni, fiind concepute pentru a se potrivi unei multitudini de corpuri de iluminat și aplicații. Cu o putere de 7W si o dulie de tip GU5.3, acestea va ofera fluxul de lumina calda necesar. Factorul de protectie reprezinta un avantaj in cazul acestor becuri. Tipul de lumina utilizat este special ales pentru a satisface nevoile clientilor, cu o temperatura de culoare de 2700K. Acest model de bec se incadreaza in standarde superioare de calitate, fiind caracterizat de fiabilitate si de un design ergonomic. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Green Spot 7W GU5.3 2700K 28214 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Green Spot 7W GU5.3 2700K 28214 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.