Total Green Cap Buton Revenire IP40 Culoare Rosu

1,63 lei (1 magazin)
Gama de protectii marca Total Green este atent selectata si produsa pentru a oferi solutii inovative si fiabile pentru problemele dumneavoastra. Orice dificultate ati putea intalni, noi va stam la dispozitie cu produse variate si potrivite atat financiar, cat si calitativ. In acest sens, prezentam un model de buton tip ciuperca de culoare rosie ce functioneaza la o valoare a frecventei nominala de 50-60Hz cu un factor de protectie IP40. ...

Descriere


Total Green Cap Buton Revenire IP40 Culoare Rosu

Gama de protectii marca Total Green este atent selectata si produsa pentru a oferi solutii inovative si fiabile pentru problemele dumneavoastra. Orice dificultate ati putea intalni, noi va stam la dispozitie cu produse variate si potrivite atat financiar, cat si calitativ. In acest sens, prezentam un model de buton tip ciuperca de culoare rosie ce functioneaza la o valoare a frecventei nominala de 50-60Hz cu un factor de protectie IP40.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Green Cap Buton Revenire IP40 Culoare Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Green Cap Buton Revenire IP40 Culoare Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.