Total Green Banda Izolatoare 20m Galben

1,88 lei (1 magazin)
Linia de trasee electrice este una dintre cele mai cautate, dat fiind faptul ca aceasta contine produse specifice, indispensabile in fiecare zi. Fie ca e vorba de mici reparatii in casa sau de cele facute la nivel profesionist, tot timpul rolele noastre de banda izolatoare vor fi alegerea potrivita. Lungimea celei prezentate este de 20m si este de culoare galbena. De asemenea, dimensunile acesteia de 2000x19mm si 0.15-0.19mm grosime, precum si materialul de PVC din care este ...

Descriere


Total Green Banda Izolatoare 20m Galben

Linia de trasee electrice este una dintre cele mai cautate, dat fiind faptul ca aceasta contine produse specifice, indispensabile in fiecare zi. Fie ca e vorba de mici reparatii in casa sau de cele facute la nivel profesionist, tot timpul rolele noastre de banda izolatoare vor fi alegerea potrivita. Lungimea celei prezentate este de 20m si este de culoare galbena. De asemenea, dimensunile acesteia de 2000x19mm si 0.15-0.19mm grosime, precum si materialul de PVC din care este confectionata, o fac usor manevrabila si foarte fiabila in orice spatiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Green Banda Izolatoare 20m Galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Green Banda Izolatoare 20m Galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.