Toshiba GR-RF840WE-PMS

de la 6 249.00 lei
(3 magazine)
De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.      3 SYSTEM™Primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de racire, pentru un control precis al temperaturii din fiecare compartiment, fara contaminarea alimentelo ...

Descriere


Toshiba GR-RF840WE-PMS

De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.      3 SYSTEM™Primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de racire, pentru un control precis al temperaturii din fiecare compartiment, fara contaminarea alimentelor.     Convert Zone91 litri ajustabili in functie de necesitati; prin simpla apasare a unui buton, compartimentul cu temperatura ajustabila (-18°C – 7°C) poate fi transformat in frigider sau congelator.     Dual InverterAparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter si doua ventilatoare. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa raspunda precis cerintelor de racire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim si performanta pe termen lung.     Tehnologie Plasma + PureAceasta tehnologie produce ioni si electroni care pot ucide bacteriile, neutralizeaza mirosurile si purifica aerul rece pentru a mentine alimentele proaspete cat mai mult timp.  AlloyCooling™Tehnologia AlloyCoolingTM din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Toshiba GR-RF840WE-PMS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Toshiba GR-RF840WE-PMS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.