Toshiba 55UA2063DG Negru

de la 2 181.99 lei (6 magazine)
Dispozitive de clasa G cu economie de energie În noul sistem de clase energetice, clasa G definește produsele din clasa actuală A+ și cele de mai jos. Această grupă include produse cu eficiență suficientă și consum mediu de energie. Dispozitivele de clasa G trebuie să îndeplinească cerințe specifice de eficiență energetică. O problemă importantă în ultimul sistem este faptul că, în ciuda faptului că primește o clasă inferioară, nu înseamnă că di ...

Descriere


Toshiba 55UA2063DG Negru

Dispozitive de clasa G cu economie de energie

În noul sistem de clase energetice, clasa G definește produsele din clasa actuală A+ și cele de mai jos. Această grupă include produse cu eficiență suficientă și consum mediu de energie. Dispozitivele de clasa G trebuie să îndeplinească cerințe specifice de eficiență energetică. O problemă importantă în ultimul sistem este faptul că, în ciuda faptului că primește o clasă inferioară, nu înseamnă că dispozitivul are performanțe mai slabe decât înainte. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Toshiba 55UA2063DG Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Toshiba 55UA2063DG Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.