TopStrong Carlig siguranta 8 mm, cu surub

Material: Otel inoxidabil, cu surubCaracteristici:Dimensiune : 8 mmTip : Cu un surubNarpo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele prezente în site sunt valabile în li ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TopStrong Carlig siguranta 8 mm, cu surub

Material: Otel inoxidabil, cu surubCaracteristici:Dimensiune : 8 mmTip : Cu un surubNarpo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului. Tip: Carlige

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TopStrong Carlig siguranta 8 mm, cu surub de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TopStrong Carlig siguranta 8 mm, cu surub sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.