Top Moka Inductie Verde 3 cesti

199.99 lei
(1 magazin)
Facute in Italia unde cafeaua este un stil de viata!*Top Moka este singura companie care produce cafetiere 100% italiene pentru cei care iubesc espresso autentic Italian.Aceste cafetiere colorate, proiectate si create cu mandrie in Italia, au baza dubla care permite o extractie fina si echilibrata a cafelei si un sistem special de eliberare a caldurii, astfel incat sa te poti bucura de gustul bogat, intens si plin de aroma al mixului de boabe pe care l-ai ales. Toate acestea sunt posib ...

Descriere


Top Moka Inductie Verde 3 cesti

Facute in Italia unde cafeaua este un stil de viata!


*Top Moka este singura companie care produce cafetiere 100% italiene pentru cei care iubesc espresso autentic Italian.

Aceste cafetiere colorate, proiectate si create cu mandrie in Italia, au baza dubla care permite o extractie fina si echilibrata a cafelei si un sistem special de eliberare a caldurii, astfel incat sa te poti bucura de gustul bogat, intens si plin de aroma al mixului de boabe pe care l-ai ales. Toate acestea sunt posibile numai datorita faptului ca Top Moka acorda atentie sporita fiecarei cafetiere, fiecarui detaliu.


• 100% made in Italy
• Gama vesela de culori
• Potrivite pentru orice fel de plita, inclusiv inductie
• Spalare manuala cu apa fierbinte, nu la masina de spalat vase si nu cu detergent
• Realizate din cele mai prestigioase materiale „Made in Italy”
• Tratate cu Carbon, care da efectul de „magnet” si cu Titan pentru a evita orice fel de oxidare.

Top Moka proiecteaza si produce toate cafetierele sale in superbul cadru al Lacului Maggiore din nord vestul Italiei, ramanand ultima fortareata a cafetierelor moka Made in Italy. Compania a fost fondata in 2001 prin creativitatea si ingeniozitatea familiei Orlando, care a dat viata unei afaceri dedicate conceptului Made in Italy,  unica prin rigurozitatea cu care este lucrat fiecare produs: cafetierele sunt lucrate manual, una cate una si trec prin multiple procese si tratamente de maxima precizie executate de cei mai priceputi artizani.
In prezent, Top Moka a ramas singura companie care produce cafetiere moka din aluminiu exclusiv in Italia si unica in lume care are o paleta de culori atat de larga.


Retineti! Aceste dimensiuni se bazeaza pe dimensiunea clasica a unei cesti de espresso de 40 ml si NU pe cele ale canilor/cestilor obisnuite de cafea sau ceai.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Top Moka Inductie Verde 3 cesti de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Top Moka Inductie Verde 3 cesti sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.