Toorx POWER COMPACT EVO

5 585.00 lei (1 magazin)
TOORX TRX-Power COMPACT HRC este o banda de alergare Plug and Run: doar deschide ambalajul, scoateti echipamentul si incepe alergarea, este montat si pregatit de utilizare! Banda de alergare TRX POWER COMPACT HRC se deschide si se pliaza cu usurinta cu ajutorul a doua pistoane, a fost studiata si conceputa pentru a fi utilizata in apartament , chiar si pentru cei care nu au spatii mari in casa. O caracteristica importanta o reprezinta plierea panoului de control, ideal pentru a fi ...

Descriere


Toorx POWER COMPACT EVO

TOORX TRX-Power COMPACT HRC este o banda de alergare Plug and Run: doar deschide ambalajul, scoateti echipamentul si incepe alergarea, este montat si pregatit de utilizare!

Banda de alergare TRX POWER COMPACT HRC se deschide si se pliaza cu usurinta cu ajutorul a doua pistoane, a fost studiata si conceputa pentru a fi utilizata in apartament , chiar si pentru cei care nu au spatii mari in casa. O caracteristica importanta o reprezinta plierea panoului de control, ideal pentru a fi depozitata sub pat sau in spatele unei usi, ocupand un spatiu de numai 28 cm grosime.

Banda de alergare Toorx TRX PowerCopact HRC poate ajunge la o viteza maxima de 20 km / h este echipat cu un motor puternic de 3,5 CP (cu 5 CP varf), o crestere de 0,1 km / h, in plus are o inclinatie motorizata de 15% prin 15 trepte, un confortabil covor rulant antialunecare care masoara 47 x 135 cm si o grosime de 2 mm.

Siguranta este garantata de sistemul de amortizare excelent Multi Air Pillow care previne leziuni articulare si musculare.
Consola este usor de utilizat si intuitiva, imbogatit cu un ecran LCD cu iluminare din spate albastru, arata datele de formare, cum ar fi:

• viteza
• frecventa cardiaca
• distanta
• timpul
• consumul de calorii
• nivelul inclinarii
• programul de functionare

De asemenea, viteza si panta poate fi ajustata prin selectarea butoanelor de pe consola sau de pe barele de sustinere.

Pe consola, veti gasi o intrare audio pentru MP3 player, permitandu-va sa redati muzica preferata in timp ce va executati antrenamentul.

Programele presetate furnizeaza antrenamente niciodata prictisitoare :

• 14 programe care se modifica in mod automat de viteza si inclinatie;
• tester de masurare grasime corp
• 3 programe HRC de masurare a ritmului cardiac
• 1 program manual, in care se poate modifica viteza, timpul si inclinatia.

Ritmul cardiac este masurat prin intermediul senzorilor de impulsuri de mana sau prin cureaua de piept de ritm cardiac (furnizat).

Toorx TRX-Power Compact HRC vine echipat:
• roti de transport

Cheia de siguranta magnetica care este conectata la banda de alergare, trebuie sa fie purtata in timpul antrenamentului si in caz de pericol aceasta este eliminata si banda se opreste imediat.

MODEL 2017

Date tehnice:

DIMENSIUNE DESCHIS: 178 x 79 x 139 cm
DIMENSIUNE INCHIS: 28 x 79 x 178 cm
CENTURA PULS: DA
15% PANTA - electrice de 15 nivele
BANDA 47 x 135 cm - Banda de 2,0 mm grosime
GREUTATE MAX UTILIZATOR 135 KG
PUTERE CONTINUA 3,0 CP
PUTERE MAXIMA 5 CP
PROGRAME 1 PERSONALIZAT, 14 presetate, 3 HRC,
HEART RATE SENSOR + Puls de mana monitorizare a ritmului cardiac inclus
SPEED '1.0-20.0 km / h - crestere de 0.1 kilometri pe ora
GREUTATE 92 kg
GREUTATE AMBALATE 102 kg
DIM. PACKING 184 x 82 x 36 cm


TRX-PWR-COMPACT
Detalii tehnice
Caracteristici generaleMasa maxima admisa (kg)135
Functii calculatorViteza
Frecventa cardiaca
Distanta
Timpul
Consumul de calorii
Nivelul inclinarii
Programul de functionare
Suprafata de alergare (cm)135 x 47
Dimensiuni (cm)178 x 79 x 139
AlteleViteza: 0 - 20 Km/h

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Toorx POWER COMPACT EVO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Toorx POWER COMPACT EVO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.