TOOLHUB Trusa pentru montat filete din otel 1083

329.63 lei
(1 magazin)
Trusa pentru montat filete din otel TOOLHUB Trusa special conceputa pentru inlocuirea filetelor deteriorate sau pentru montarea filetelor din otel in carcase din material mai moale cum ar fi : aluminiu, fonta, etc.Trusa contine : burghie, tarozi cu dimensiuni speciale, dispozitive pentru montarea filetului, dornuri pentru eliminarea spirei de montaj si 60 de filete cu dimensiuni : M5, M6, M8, M10, M12 si lungimi de : 14 mm, 21 mm, 28 mm. ...

Descriere


TOOLHUB Trusa pentru montat filete din otel 1083

Trusa pentru montat filete din otel TOOLHUB

Trusa special conceputa pentru inlocuirea filetelor deteriorate sau pentru montarea filetelor din otel in carcase din material mai moale cum ar fi : aluminiu, fonta, etc.
Trusa contine : burghie, tarozi cu dimensiuni speciale, dispozitive pentru montarea filetului, dornuri pentru eliminarea spirei de montaj si 60 de filete cu dimensiuni : M5, M6, M8, M10, M12 si lungimi de : 14 mm, 21 mm, 28 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TOOLHUB Trusa pentru montat filete din otel 1083 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TOOLHUB Trusa pentru montat filete din otel 1083 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.