Tondach Tigla ceramica Twist

8.00 lei
(1 magazin)
Țigla ceramică TONDACH® Twist este produsă dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricare.O clădire acoperită cu Twsit atrage privirile prin armonia pe care o radiază. Forma dinamică a suprafeței acoperișului, îi conferă acestuia un caracter unic, indiferent dacă este un acoperiș nou sau unul renovat.TONDACH® TwistLungime de acoperire:37,0 - 42,5 cmLățime de acoperire:25,5 cmLungime totală:50,0 cmLățime totală:30,0 ...

Descriere


Tondach Tigla ceramica Twist

Țigla ceramică TONDACH® Twist este produsă dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricare.

O clădire acoperită cu Twsit atrage privirile prin armonia pe care o radiază. Forma dinamică a suprafeței acoperișului, îi conferă acestuia un caracter unic, indiferent dacă este un acoperiș nou sau unul renovat.

TONDACH® Twist
Lungime de acoperire:37,0 - 42,5 cm
Lățime de acoperire:25,5 cm
Lungime totală:50,0 cm
Lățime totală:30,0 cm
Necesar:8,8 - 9,3 bucăți/m
Greutate:3,60 kg/bucată
Modalități de așezare:legat și în rețea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tondach Tigla ceramica Twist de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tondach Tigla ceramica Twist sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.