Tondach Tigla ceramica Solzi Clasic Sibiu

6.00 lei
(1 magazin)
Rizurile de pe suprafața țiglei, asigură ventilarea suplimentară a acoperișului dumneavoastră.Ţiglă tip solzi este ideală pentru executarea unor acoperişuri complexe sau la refacerea unor acoperişuri existente. Ţigla solzi oferă posibilităţi multiple în realizarea unui acoperiş, indiferent de zona geografică.TONDACH® Solzi Clasic SibiuLăţime de acoperire:aprox. 17 cmLăţime totală:aprox. 17 cmLungime totală:aprox. 35 cmGreutate/buc.:1,35-1,45 kg/buc.Necesar ...

Descriere


Tondach Tigla ceramica Solzi Clasic Sibiu

Rizurile de pe suprafața țiglei, asigură ventilarea suplimentară a acoperișului dumneavoastră.
Ţiglă tip solzi este ideală pentru executarea unor acoperişuri complexe sau la refacerea unor acoperişuri existente. Ţigla solzi oferă posibilităţi multiple în realizarea unui acoperiş, indiferent de zona geografică.
TONDACH® Solzi Clasic Sibiu
Lăţime de acoperire:aprox. 17 cm
Lăţime totală:aprox. 17 cm
Lungime totală:aprox. 35 cm
Greutate/buc.:1,35-1,45 kg/buc.
Necesar per m²/buc.:aprox. 37-39 buc.
Modalitate de aşezare:simplă sau dublă
Înclinația minimă a șarpantei:
Cu astereală continuă:25°
Cu astereală:27°
Fără astereală30°

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tondach Tigla ceramica Solzi Clasic Sibiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tondach Tigla ceramica Solzi Clasic Sibiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.