Tondach Tigla ceramica Solzi Cedonia

8.00 lei
(1 magazin)
Țigla TONDACH solzi fără falțuri este o țigla trasă, cu frumusețe clasică, simplă și discretă.Un acoperiş cu suprafeţe curbe realizat cu acest tip de ţiglă, încântă privirea, este perfectă pentru o clădire elegantă şi cu pretenţii.Ţigla tip solzi este ideală pentru executarea unor acoperişuri complexe sau le refacerea unor acperişuri existente. Ţigla solzi oferă posibilităţi multiple în realizarea unui acoperiş, indiferent de zona geografică.TONDACH® ...

Descriere


Tondach Tigla ceramica Solzi Cedonia

Țigla TONDACH solzi fără falțuri este o țigla trasă, cu frumusețe clasică, simplă și discretă.

Un acoperiş cu suprafeţe curbe realizat cu acest tip de ţiglă, încântă privirea, este perfectă pentru o clădire elegantă şi cu pretenţii.

Ţigla tip solzi este ideală pentru executarea unor acoperişuri complexe sau le refacerea unor acperişuri existente. Ţigla solzi oferă posibilităţi multiple în realizarea unui acoperiş, indiferent de zona geografică.

TONDACH® Solzi Cedonia
Date tehnice produs
Lăţime de acoperire:aprox. 19 cm
Lăţime totală:aprox. 19 cm
Lungime totală:aprox. 40 cm
Greutate / buc.:1,6 kg
Necesar per m²/buc.:aprox. 30,2 -33,1 buc
Modalitate de aşezare:simplă sau dublă
Înclinația minimă a șarpantei:
Cu astereală continuă:25°
Cu astereală:27°
Fără astereală:30°

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tondach Tigla ceramica Solzi Cedonia de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tondach Tigla ceramica Solzi Cedonia sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.