Tondach Tigla ceramica Bolero

8.00 lei
(1 magazin)
Țiglele ceramice TONDACH® Bolero XXL reprezintă cea mai bună alegere dacă preferați formele simple.Acestea sunt produse dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Având o suprafață clasică și elegantă, țigla ceramică TONDACH® Bolero XXL corespunde celor mai înalte standarde ale construcțiilor contemporane. Prin simplitatea sa, adaugă o notă distinsă clădirilor în stil modern. TONDACH® BoleroLungime de aco ...

Descriere


Tondach Tigla ceramica Bolero

Țiglele ceramice TONDACH® Bolero XXL reprezintă cea mai bună alegere dacă preferați formele simple.

Acestea sunt produse dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Având o suprafață clasică și elegantă, țigla ceramică TONDACH® Bolero XXL corespunde celor mai înalte standarde ale construcțiilor contemporane. Prin simplitatea sa, adaugă o notă distinsă clădirilor în stil modern. 

TONDACH® Bolero
Lungime de acoperire:37,0 - 42,5 cm
Lățime de acoperire:aprox. 25,5
Lungime totală:50,0 cm
Lățime totală:30,0 cm
Necesar:8,8 - 9,3 bucăți/m²
Greutate:4,0 kg/bucată
Necesar:8,8 - 9,3 bucăți/m²
Înclinația minimă a șarpantei:
Cu astereală continuă15°
Cu astereală25°
Fără astereală30°

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tondach Tigla ceramica Bolero de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tondach Tigla ceramica Bolero sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.