Tomasucci Ceas cu ramă foto Lilly, 12 x 29 x 5,5 cm

122.00 lei (1 magazin)
Compania a fost înființată în Italia, de familia Tomasucci în urmă cu peste o jumătate de secol, în anii '50. Biblioteci, scaune, fotolii, lămpi și multe altele, sunt obiecte create nu numai pentru a vă decora casa, biroul sau grădina cu eleganță, ci mai ales pentru a vă încânta și bucura sufletul. Aceste creații „vorbesc” un limbaj contemporan, întotdeauna capabil să ofere un rafinament original fără limite. Notă - dimensiunea potrivită pentru fotografie ( ...

Descriere


Tomasucci Ceas cu ramă foto Lilly, 12 x 29 x 5,5 cm

Compania a fost înființată în Italia, de familia Tomasucci în urmă cu peste o jumătate de secol, în anii '50. Biblioteci, scaune, fotolii, lămpi și multe altele, sunt obiecte create nu numai pentru a vă decora casa, biroul sau grădina cu eleganță, ci mai ales pentru a vă încânta și bucura sufletul. Aceste creații „vorbesc” un limbaj contemporan, întotdeauna capabil să ofere un rafinament original fără limite. Notă - dimensiunea potrivită pentru fotografie (10 x 15 cm)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tomasucci Ceas cu ramă foto Lilly, 12 x 29 x 5,5 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tomasucci Ceas cu ramă foto Lilly, 12 x 29 x 5,5 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.