TOKO Detergent Eco Textille Wash 1000 ml

Detergent special pentru îmbrăcăminte sportivă funcțională, cum ar fi tricouri, jachete, al doilea strat sau geci și pantaloni. Ideal pentru spălarea hainelor GORE-TEX. Protejează și activează proprietățile și funcțiile naturale ale materialului funcțional. Nu conține coloranți sau fosfați și, prin urmare, este blând nu numai față de pielea dumneavoastră, dar și față de mediul înconjurător. Mai mult, are miros frumos și proaspăt. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TOKO Detergent Eco Textille Wash 1000 ml

Detergent special pentru îmbrăcăminte sportivă funcțională, cum ar fi tricouri, jachete, al doilea strat sau geci și pantaloni. Ideal pentru spălarea hainelor GORE-TEX. Protejează și activează proprietățile și funcțiile naturale ale materialului funcțional. Nu conține coloranți sau fosfați și, prin urmare, este blând nu numai față de pielea dumneavoastră, dar și față de mediul înconjurător. Mai mult, are miros frumos și proaspăt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TOKO Detergent Eco Textille Wash 1000 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TOKO Detergent Eco Textille Wash 1000 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.