TOKO Agent de impregnare Textille Proof 250 ml

48.00 lei (1 magazin)
Impregnare extrem de eficientă pentru materiale funcționale și respirabile. Ideal pentru utilizare pe materiale respirabile și alte funcționabile, cum ar fi GORE-TEX, Soft Shell, Cordura etc., face ca materialul să fie rezistent la apă, particule umede și murdărie. Restabilește funcționalitatea și respirabilitatea membranelor GORE-TEX etc. ...

Descriere


TOKO Agent de impregnare Textille Proof 250 ml

Impregnare extrem de eficientă pentru materiale funcționale și respirabile. Ideal pentru utilizare pe materiale respirabile și alte funcționabile, cum ar fi GORE-TEX, Soft Shell, Cordura etc., face ca materialul să fie rezistent la apă, particule umede și murdărie. Restabilește funcționalitatea și respirabilitatea membranelor GORE-TEX etc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TOKO Agent de impregnare Textille Proof 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TOKO Agent de impregnare Textille Proof 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.