TIS Farmaceutic Sampon pentru copii 200ml

24,90 lei (1 magazin)
Produsul a fost conceput pentru igiena şi întreținerea scalpului sensibil al copiilor şi sugarilor. În acest scop, pentru a menaja pielea sensibilă a copiilor și a asigura, în acelaşi timp, şi o bună toaletare, s-au introdus în formulă principii active vegetale, cunoscute pentru calităţile lor emoliente, regenerante, antimicrobiene şi hidratante (gălbenele, muşeţel, lemn dulce, inula). Formula blândă a şamponului este special concepută pentru copii. Nu irită oc ...

Descriere


TIS Farmaceutic Sampon pentru copii 200ml

Produsul a fost conceput pentru igiena şi întreținerea scalpului sensibil al copiilor şi sugarilor. În acest scop, pentru a menaja pielea sensibilă a copiilor și a asigura, în acelaşi timp, şi o bună toaletare, s-au introdus în formulă principii active vegetale, cunoscute pentru calităţile lor emoliente, regenerante, antimicrobiene şi hidratante (gălbenele, muşeţel, lemn dulce, inula).

Nu irită ochii!
Principii activeextracte naturale (inula, mușețel, lemn dulce, gălbenele).
UtilizareSe aplică pe părul ud, se masează ușor 2-3 minute, apoi se clătește cu apă caldă din abundență.

Prezentareflacon x 200 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TIS Farmaceutic Sampon pentru copii 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TIS Farmaceutic Sampon pentru copii 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.