Tiffany & Co. Eau de Parfum editie limitata 50 ml

Apa de parfum pentru femei Tiffany & Co. este întruchiparea tuturor atributelor brandului de bijuterii de lux Tiffany & Co. – rafinament, atemporalitate și eleganță naturală și sofisticată. un parfum floral delicat pentru femeia romantică și stilată ideal pentru fiecare zi Compoziția parfumului Prima impresie este dominată de combinația zemoasă de bergamotă, lămâie și mandarine dulci. La scurt timp, în inima parfumulu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Tiffany & Co. Eau de Parfum editie limitata 50 ml

Apa de parfum pentru femei Tiffany & Co. este întruchiparea tuturor atributelor brandului de bijuterii de lux Tiffany & Co. – rafinament, atemporalitate și eleganță naturală și sofisticată.

  • un parfum floral delicat
  • pentru femeia romantică și stilată
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Prima impresie este dominată de combinația zemoasă de bergamotă, lămâie și mandarine dulci. La scurt timp, în inima parfumului înflorește un superb buchet de iriși, presărați cu petale delicate de trandafiri și cu adieri de coacăze și de piersici. Baza senzualei compoziții constă în tonurile de paciuli și de mosc.

Povestea parfumului
Tiffany & Co. este sinonim cu bijuteriile de lux, cu diamante. Apa de parfum Tiffany & Co. evocă senzația inconfundabilă a diamantelor purtate direct pe piele. Flaconul, în formă de diamant, este decorat cu accente în emblematica nuanță de albastru și decorat cu panglici purtând sigla brandului. Parfumul a fost lansat în anul 2017.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tiffany & Co. Eau de Parfum editie limitata 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tiffany & Co. Eau de Parfum editie limitata 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.