TIBO SIA75

de la 1 597.99 lei (2 magazine)
TIBO SIA75 – Amplificator integrat inteligent 75   Caracteristici : Redare Wi-Fi si Bluetooth; 2x75W RMS; 18x presetari directe pentru internet radio; 2x intrare Line, 1x phono, 1x intrare optica; 1x LAN; 1x iesire Sub; Telecomanda.   Un amplificator de redare complet, TIBO SIA75 este un player flexibil. Cu optiuni de redare prin Bluetooth sau Wi-Fi plus intrarile aditionale 2x RCA, 1x optica, 1x Phono si iesirea 1x Sub, TIBO SIA75 poate cu ...

Descriere


TIBO SIA75

TIBO SIA75 – Amplificator integrat inteligent 75

 

Caracteristici:

  • Redare Wi-Fi si Bluetooth;
  • 2x75W RMS;
  • 18x presetari directe pentru internet radio;
  • 2x intrare Line, 1x phono, 1x intrare optica;
  • 1x LAN;
  • 1x iesire Sub;
  • Telecomanda.

 

Un amplificator de redare complet, TIBO SIA75 este un player flexibil. Cu optiuni de redare prin Bluetooth sau Wi-Fi plus intrarile aditionale 2x RCA, 1x optica, 1x Phono si iesirea 1x Sub, TIBO SIA75 poate cu adevarat reda tot ce doresti. Mii de posturi radio din toata lumea sunt disponibile si usor de accesat prin aplicatia pentru smartphone TIBO si pot fi programate 18 presetari. Amplificatorul puternic 2x75W RMS poate actiona majoritatea boxelor si suporta audio high-resolution.

 

Specificatii:

TIBO SIA75 produce un sunet minunat si puternic, 2x75 RMS. Amplificatorul iti ofera surse diverse la care sa te conectezi. Poti alege dintre Wi-Fi, Bluetooth, doua intrari RCA, o intrare phono, o iesire subwoofer si o intrare optica, ce este mai convenabil pentru tine. De asemenea, te poti conecta prin LAN. Un subwoofer poate fi adaugat prin iesirea Sub. Amplificatorul este echipat cu o telecomanda pentru a opera sursele, volumul si alte aspecte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TIBO SIA75 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TIBO SIA75 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.