Thule SUPORT BICICLETE XPRESS 970 CU PRINDERE PE CARLIGUL DE REMORCARE, PENTRU 2 BICICLETE

de la 324.00 lei (3 magazine)
Suportul de bicicleta Thule Xpress 970 este o solutie economica si eficienta destinata transportului bicicletelor pe carligul de remorcare. Este realizat din otel de buna calitate, tratat anticoroziune (pentru durabilitate in timp) si poate transporta pina la doua biciclete, a caror greutate totala sa nu depaseasca 30 kg. Prinderea bicicletelor pe suport se face prin atarnarea de bara orizontala superioara a cadrului, dupa care aceasta se fixeaza cu ajutorul a doua curele de cauci ...

Descriere


Thule SUPORT BICICLETE XPRESS 970 CU PRINDERE PE CARLIGUL DE REMORCARE, PENTRU 2 BICICLETE

Suportul de bicicleta Thule Xpress 970 este o solutie economica si eficienta destinata transportului bicicletelor pe carligul de remorcare. Este realizat din otel de buna calitate, tratat anticoroziune (pentru durabilitate in timp) si poate transporta pina la doua biciclete, a caror greutate totala sa nu depaseasca 30 kg.

Prinderea bicicletelor pe suport se face prin atarnarea de bara orizontala superioara a cadrului, dupa care aceasta se fixeaza cu ajutorul a doua curele de cauciuc. In final, pentru a nu se balansa, bicicletele se solidarizeaza de cadru cu ajutorul unei chingi rapide. Prin folosirea adaptorului 981 (care se poate achizitiona separat), Thule 970 poate transporta si bicicletele de dama sau mountain-bike cu suspensie spate, la care bara superioara lipseste sau e prea scurta.

Montarea pe carligul de remorcare se face foarte usor, prin simpla apasare a unei manete. Optional, prin montarea unui lacat de mici dimensiuni, suportul poate fi protejat impotriva furtului. Iar prin solidarizarea bicicletelor de suport, cu ajutorul accesoriului Thule Cable Lock 538 , puteti sa securizati si bicicletele in timpul stationarilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thule SUPORT BICICLETE XPRESS 970 CU PRINDERE PE CARLIGUL DE REMORCARE, PENTRU 2 BICICLETE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thule SUPORT BICICLETE XPRESS 970 CU PRINDERE PE CARLIGUL DE REMORCARE, PENTRU 2 BICICLETE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.