Thule SISTEM DE PRINDERE ACTION CAM PE BICICLETA PACK 'N PEDAL

71.76 lei (1 magazin)
Caracteristici: Greutate : 5 g Dimensiuni : 2.54 x 8.26 x 6 cm - Culoare : Negru Thule Pack 'n Pedal - Action Cam Mount este sistemul de prindere cu ajutorul caruia puteti fixa cu usurinta si siguranta camera, pentru a inregistra calatoriile cu bicicleta. Thule Pack 'n Pedal - Action Cam Mount se poate fixa doar cu ajutorul suportului de ghidon Thule Pack 'n Pedal - Handlebar Mount, care se achizitioneaza separat. Thule Pack 'n Pedal - Action Cam Mount este conceput dintr-u ...

Descriere


Thule SISTEM DE PRINDERE ACTION CAM PE BICICLETA PACK 'N PEDAL

Caracteristici:

Greutate : 5 g
Dimensiuni : 2.54 x 8.26 x 6 cm
- Culoare : Negru

Thule Pack 'n Pedal - Action Cam Mount este sistemul de prindere cu ajutorul caruia puteti fixa cu usurinta si siguranta camera, pentru a inregistra calatoriile cu bicicleta.

Thule Pack 'n Pedal - Action Cam Mount se poate fixa doar cu ajutorul suportului de ghidon Thule Pack 'n Pedal - Handlebar Mount, care se achizitioneaza separat.

Thule Pack 'n Pedal - Action Cam Mount este conceput dintr-un material durabil care ofera siguranta camerei pe toate tipurile de drumuri (oras, off-road, etc).

Se potriveste cel mai bine cu camerele de actiune GOPRO, dar practic se poate monta orice tip de camera de acest tip.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thule SISTEM DE PRINDERE ACTION CAM PE BICICLETA PACK 'N PEDAL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thule SISTEM DE PRINDERE ACTION CAM PE BICICLETA PACK 'N PEDAL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.