Thrustmaster Gamepad 4160726 eSwap Pro Controller, Negru

ULTIMELE TEHNOLOGII Tehnologiile T-MOD si Hot Swap utilizate va vor permite sa potriviti Thrustmaster eSwap Pro Controller la stilul dvs. de joc si la jocul dvs. specific - pentru confort si precizie maxima.   INDIVIDUALITATE COMPLETA Puteti schimba in mod liber aspectul controlerului dvs. achizitionand module disponibile separat pentru acesta. Faceti gadgetul la care ati visat intotdeauna si bucurati-va de joc si mai mult!   CLASA DE PERFORMANTA INDUSTRIALA Thrustmaster ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Thrustmaster Gamepad 4160726 eSwap Pro Controller, Negru

ULTIMELE TEHNOLOGII
Tehnologiile T-MOD si Hot Swap utilizate va vor permite sa potriviti Thrustmaster eSwap Pro Controller la stilul dvs. de joc si la jocul dvs. specific - pentru confort si precizie maxima.

 

INDIVIDUALITATE COMPLETA
Puteti schimba in mod liber aspectul controlerului dvs. achizitionand module disponibile separat pentru acesta. Faceti gadgetul la care ati visat intotdeauna si bucurati-va de joc si mai mult!

 

CLASA DE PERFORMANTA INDUSTRIALA
Thrustmaster eSwap Pro Controller foloseste componente de calitate industriala, ceea ce echivaleaza cu durabilitate ridicata si rezistenta la daune mecanice minore, ceea ce nu este dificil in timpul utilizarii frecvente.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thrustmaster Gamepad 4160726 eSwap Pro Controller, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thrustmaster Gamepad 4160726 eSwap Pro Controller, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.