Thrustmaster Baza magnetica pentru TM joystick HOTAS (2960846)

de la 686,76 lei (3 magazine)
Perfect asortate Baza magnetica pentru joystick-ul Thrustmaster Hotas Magnetic Base este un dispozitiv care - asa cum sugereaza si numele - este conceput pentru a functiona cu un joystick. Datorita faptului ca este echipat cu o baza separata, independenta, poate fi utilizat atat pe birou, cat si in cabina. Un jucator profesionist este constient de importanta perifericelor care faciliteaza functionarea eficienta si placuta, asa ca, daca va place sa jucati si cautati o solutie comp ...

Descriere


Thrustmaster Baza magnetica pentru TM joystick HOTAS (2960846)

Perfect asortate

Baza magnetica pentru joystick-ul Thrustmaster Hotas Magnetic Base este un dispozitiv care - asa cum sugereaza si numele - este conceput pentru a functiona cu un joystick. Datorita faptului ca este echipat cu o baza separata, independenta, poate fi utilizat atat pe birou, cat si in cabina. Un jucator profesionist este constient de importanta perifericelor care faciliteaza functionarea eficienta si placuta, asa ca, daca va place sa jucati si cautati o solutie compacta, aceasta este propunerea pentru dvs.

Va veti simti ca un adevarat pilot de raliu sau un pilot de avion, deoarece baza magnetica, compatibila cu suportul detasabil Thrustmaster, este un tratament pentru cei care apreciaza miscarile chirurgicale de precizie. Acest indicator nu scade odata cu folosirea, motiv pentru care un dispozitiv atat de mic va va duce intr-o lume care se refera la experiente reale si acest lucru face ca baza sa fie o oferta unica.

O multitudine de solutii tehnologice

Ca urmare a utilizarii tehnologiei Heart Hall Effect AccuRate, nivelul senzatiilor tale va creste incomparabil. Baza este echipata cu senzori magnetici 3D fara contact, utilizand efectul Hall, care se bazeaza pe diferenta de potential care apare in campul electromagnetic. Datorita acestui fapt, folosind aceasta baza, veti experimenta precizia uimitoare a miscarilor si fiecare joc, chiar aparent nesemnificativ, va fi numit o adevarata aventura.

Toti jucatorii stiu ca atat jocul online, cat si cel offline necesita multa acuratete. Echipamentele selectate corect vor contribui, fara indoiala, la realizarea acestui lucru. Baza, compatibila cu alte tije, va va permite sa alegeti dintr-o mare varietate de manere detasabile Thrustmaster. Va veti bucura de durabilitatea produsului achizitionat, care va va permite sa participati chiar si la lungi, multe ore de lupte.

Usor de folosit

Dispozitivul a fost echipat cu un conector USB, oferind optiunea de conectare usoara si rapida la computer. Datorita acestei solutii, functionarea bazei de date este extrem de usoara, chiar intuitiva. Versatilitatea echipamentului, rezultata din dubla posibilitate de instalare: pe cabina sau pe masa, va va permite sa o utilizati in doua moduri.

O conexiune stabila garanteaza un joc lin si neintrerupt. Daca va alaturati cu reactia potrivita si cu o vedere mai ascutita, puteti conta pe succes. Baza, datorita conectivitatii prin cablu, va va permite cu siguranta sa lucrati neintrerupt, ceea ce, pe de o parte, va creste calitatea jocurilor dvs. si, pe de alta parte, va va permite sa o redescoperiti intr-o forma mai buna si confortabila.

Aspect modern

Baza magnetica este realizata din materiale de inalta calitate. Aspectul sau modernist unic, datorita dimensiunii si culorilor utilizate, va fi perfect pentru biroul fiecarui jucator. Este o propunere interesanta, cu o forma simpla. Culoarea neagra a carcasei subliniaza linia stricta de constructie, care dovedeste caracterul modern al echipamentului. Litere albe, tiparite - intr-un format destul de mare - completeaza intregul, oferindu-i o culoare consistenta.

Produsul nu este usor, cantareste putin peste 2 kilograme. Acest gramaj se traduce printr-o durabilitate exceptionala si subliniaza manopera atenta. O baza solida, ponderata corespunzator, este complementul perfect al suportului mobil Thrustmaster. Aceasta este o propunere rezistenta, recomandabila.

Echipament aditional

Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv care sa va ofere o rezolutie unica pe 16 biti (65.536 × 65.536), care se traduce printr-o eficienta ridicata a miscarilor de lucru, acordati atentie bazei magnetice pentru joystick-ul Thrustmaster Hotas Magnetic Base. Aceasta baza va va permite sa transferati date despre cea mai actuala pozitie in detaliu si cu precizie.

Pe de alta parte, sistemul instalat cu 5 arcuri elicoidale poate fi descris in siguranta ca o solutie a carei caracteristica distinctiva este lipsa zonelor moarte. Utilizand baza, veti observa ca miscarile dvs. sunt complet netede si mentin liniaritatea. Acest model este destinat utilizarii computerului. Prezinta o larga compatibilitate, ceea ce il face o propunere interesanta pe piata pentru acest tip de baze magnetice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thrustmaster Baza magnetica pentru TM joystick HOTAS (2960846) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thrustmaster Baza magnetica pentru TM joystick HOTAS (2960846) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.