THQ Nordic Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch

Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch SpongeBob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch este un produs lansat de THQ Nordic la data de 28.07.2020. Sunteti gata, copii? S-a intors clasicul cult, refacut fidel in splendoare spongetastica! Joaca-te ca SpongeBob, Patrick si Sandy si arata-i planctonului rau ca crima se plateste. Doriti sa salvati fundul marii de la multi roboti rampanti? Bineinte ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


THQ Nordic Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch

Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch SpongeBob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch este un produs lansat de THQ Nordic la data de 28.07.2020.

Sunteti gata, copii? S-a intors clasicul cult, refacut fidel in splendoare spongetastica! Joaca-te ca SpongeBob, Patrick si Sandy si arata-i planctonului rau ca crima se plateste. Doriti sa salvati fundul marii de la multi roboti rampanti? Bineinteles ca da!  Doriti sa va uniti fortele intr-un nou mod multiplayer? Batalia este pornita !.
Cutia contine
  • Joc Video
  • Stickere de perete
  • 6 litografii
  • Sosete de tenis SpongeBob SquarePants
  • Figurina SpongeBob de 20 cm
Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Spongebob Squarepants Battle For Bikini Bottom Rehydrated Shiny Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.