THQ Nordic Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch

THQ Nordic Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch
102.88 lei
(1 magazin)
Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch este un joc de tip aventura lansat de THQ Nordic, disponibil din data de 26.02.2019 pentru Nintendo Switch. Rad este un baietel nelinistit, dar plin de viata, care poate joaca prea multe jocuri video. Dupa o noapte lunga de jocuri, Rad se trezeste sa-si gaseasca consola veche, prafuita. Deodata, un vartej de vant il duce pe ecranul TV, unde se gaseste in rolul caracterului principal al jocuui ...

Descriere - THQ Nordic Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch


Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch
Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch este un joc de tip aventura lansat de THQ Nordic, disponibil din data de 26.02.2019 pentru Nintendo Switch.
Rad este un baietel nelinistit, dar plin de viata, care poate joaca prea multe jocuri video. Dupa o noapte lunga de jocuri, Rad se trezeste sa-si gaseasca consola veche, prafuita. Deodata, un vartej de vant il duce pe ecranul TV, unde se gaseste in rolul caracterului principal al jocuui preferat de aventura.
Dusty a devenit un prieten loial al protagonistului. Viteza ceasului nu este la fel ca inainte.
Rad si Dusty pornesc intr-o aventura periculoasa plina de evenimente, umor si provocari dificile.
Junglele sunt infectate cu o descompunere teribila. Rad si Dusty trebuie sa salveze locuitorii junglei!
Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Rad Rodgers Radical Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.