THQ Nordic Monster Jam Steel Titans 2 NSW

167.35 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului:   Mai multe camioane! Lumi noi! Monster Jam Steel Titans 2!Monster Jam Steel Titans 2 dispune de mai multe camioane preferate de fani în lumile monster Jam noi!Moduri multiplayer online noi, 38 de camioane din care să alegeți și cinci lumi noi în aer liber!Șoferii se antrenează la Camp zdrobesc mai mult obiecte și concurează pe stadioane autentice pentru a deveni campionul final! Lista de camioane prezintă 38 dintre cele mai mari ca ...

Descriere


THQ Nordic Monster Jam Steel Titans 2 NSW

Descrierea Produsului:

 Mai multe camioane! Lumi noi! Monster Jam Steel Titans 2!Monster Jam Steel Titans 2 dispune de mai multe camioane preferate de fani în lumile monster Jam noi!

Moduri multiplayer online noi, 38 de camioane din care să alegeți și cinci lumi noi în aer liber!Șoferii se antrenează la Camp zdrobesc mai mult obiecte și concurează pe stadioane autentice pentru a deveni campionul final! Lista de camioane prezintă 38 dintre cele mai mari camioane din istoria Monster Jam si cinci noi lumi in care exploreazi și descoperi secretele monstrului Jam.

Concurență! Concurează la fel ca profesioniștii în 12 stadioane autentice și moduri de joc inspirate de spectacolele din lumea reală! Efectuați cascadoriile preferate! Biciclete, stoppies, moonwalks, sale de mers pe jos, cicloni, pogos, power out și back-flips! 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Monster Jam Steel Titans 2 NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Monster Jam Steel Titans 2 NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.