THQ Nordic Kingdom Of Amalur Re Reckoning NSW

159.55 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Revine hit-ul RPG! Din mintea autorului cel mai bine vândut R.A. Salvatore, creatorul lui Spawn Todd McFarlane și Elder Scrolls IV: Oblivion, designerul principal Ken Rolston, vine Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Remasterizat cu imagini uimitoare și un joc rafinat Re-Reckoning oferă o luptă RPG intensă și personalizabilă într-o lume extinsă la joc. Descoperă secretele lui Amalur, de la orașul vibrant Rathir la vasta regiune Dale ...

Descriere


THQ Nordic Kingdom Of Amalur Re Reckoning NSW

Descrierea Produsului:


Revine hit-ul RPG! Din mintea autorului cel mai bine vândut R.A. Salvatore, creatorul lui Spawn Todd McFarlane și Elder Scrolls IV: Oblivion, designerul principal Ken Rolston, vine Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.Remasterizat cu imagini uimitoare și un joc rafinat Re-Reckoning oferă o luptă RPG intensă și personalizabilă într-o lume extinsă la joc.

Descoperă secretele lui Amalur, de la orașul vibrant Rathir la vasta regiune Dalentarth până la temnițele sumbre ale cavernelor Brigand Hall. Salvează o lume sfâșiată de un război vicios și controlează cheile nemuririi ca primul războinic care a înviat vreodată din mâinile morților.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Kingdom Of Amalur Re Reckoning NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Kingdom Of Amalur Re Reckoning NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.