THQ Nordic Darksiders Wrath of War Ps3

56.42 lei
(1 magazin)
Înșelat de forțele răului pentru a aduce prematur sfârșitul lumii, Războiul - primul Călăreț al Apocalipsei - este acuzat că a încălcat legea sacră prin incitarea unui război între Cer și Iad. Vânat de un grup răzbunător de îngeri, Războiul trebuie să se întoarcă pe Pământ pentru a căuta adevărul și a pedepsi pe cei responsabili. Războiul trebuie să preia forțele Iadului, să formeze alianțe neliniștite chiar cu demonii pe care îi vânează și sa ca ...

Descriere


THQ Nordic Darksiders Wrath of War Ps3

Înșelat de forțele răului pentru a aduce prematur sfârșitul lumii, Războiul - primul Călăreț al Apocalipsei - este acuzat că a încălcat legea sacră prin incitarea unui război între Cer și Iad. Vânat de un grup răzbunător de îngeri, Războiul trebuie să se întoarcă pe Pământ pentru a căuta adevărul și a pedepsi pe cei responsabili. Războiul trebuie să preia forțele Iadului, să formeze alianțe neliniștite chiar cu demonii pe care îi vânează și sa calatoreasca peste rămășițele distruse ale Pământului. Dar răspunsurile pe care le caută vor dezvălui o conspirație profundă în care Războiul este doar un pion în lupta eternă dintre Cer și Iad.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Darksiders Wrath of War Ps3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Darksiders Wrath of War Ps3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.