THQ Nordic Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch

de la 1 249.00 lei
(2 magazine)
Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch este un produs lansat de Thonordic la data de 31.12.2019 special pentru fanii Nintendo Switch De la inceputul creatiei, Consiliul a mentinut echilibrul pe Pamant. Calaretii, cunoscuti si sub numele de Nephilim, s-au angajat in fata Consiliului si au luptat in batalii sangeroase, platind un pret incredibil. Calaretii Razboiului nu si-au revenit inca din ultima lor lupta s ...

Descriere - THQ Nordic Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch


Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch
Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch este un produs lansat de Thonordic la data de 31.12.2019 special pentru fanii Nintendo Switch

De la inceputul creatiei, Consiliul a mentinut echilibrul pe Pamant.
Calaretii, cunoscuti si sub numele de Nephilim, s-au angajat in fata Consiliului si au luptat in batalii sangeroase, platind un pret incredibil.

Calaretii Razboiului nu si-au revenit inca din ultima lor lupta si sunt deja insarcinati cu urmatoarea misiune: Lucifer, regele demonilor, intentioneaza sa distruga echilibrul dand o noua putere demonilor de rang inalt.
Oare sunteti pregatiti sa vanati acesti demoni si sa adunati informatii pentru a distruge un plan complex, demonic, iar creatia este salvata de la ruina?

Editia Nephilim include jocul de societate  „Darksiders: The Forbidden Land” cu mai mult de 60 de miniaturi, o statuie a lui Strife de 10 ”, autocolante, un manual de arta si o coloana.
Sa inceapa actiunea!
Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Darksiders Genesis Nephilim Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.