THQ Nordic Battle World Kronos Nintendo Switch 2019

de la 97.33 lei
(2 magazine)
Battle World Kronos Nintendo Switch 2019 Battle World Kronos Nintendo Switch 2019 este un produs ce va fi lansat de Thonordic la data de 28.05.2019 special pentru fanii seriilor Nintendo Switch Puteti sa aruncati o privire rapida asupra jocului de pe noul trailer de mai sus; inspirat de bataile Isle , Advance Wars si Panzer General , acesta lansat initial pe Steam in 2013 revine acum cu versiunea Switch care vine cu un suport tactil suplimentar si harti noi, special concepute pentru j ...

Descriere


THQ Nordic Battle World Kronos Nintendo Switch 2019

Battle World Kronos Nintendo Switch 2019 Battle World Kronos Nintendo Switch 2019 este un produs ce va fi lansat de Thonordic la data de 28.05.2019 special pentru fanii seriilor Nintendo Switch

Puteti sa aruncati o privire rapida asupra jocului de pe noul trailer de mai sus; inspirat de bataile Isle , Advance Wars si Panzer General , acesta lansat initial pe Steam in 2013 revine acum cu versiunea Switch care vine cu un suport tactil suplimentar si harti noi, special concepute pentru jocul "multiplayer loc local" mod.
De asemenea, are trei campanii pe care THQ Nordic le va oferi peste 60 de ore de joc si promite provocarea unor adversari puternici ai AI in timp ce preiati comanda unitatilor de la sol, aer si mare.
Sunteti pregatiti?

Battle World Kronos Nintendo Switch 2019

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Battle World Kronos Nintendo Switch 2019 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Battle World Kronos Nintendo Switch 2019 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.