THQ Nordic Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4

de la 57.64 lei
(4 magazine)
Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4 Aces of The Luftwaffe Squadron Edition PS4 este un produs lansat de Koch Distribution la data de 26.02.2019 Cand Europa parea eliberata, o echipa secreta de comanda germana numita "The Aces of the Luftwaffe" si-a luat sansa sa loveasca si sa invadeze SUA! Este datoria voastra sa restabiliti pacea si libertatea, urcand la bord si luptand impotriva masinilor lor de razboi in batalii aeriene bombastice! Experimentati o poveste epica si sup ...

Descriere


THQ Nordic Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4

Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4 Aces of The Luftwaffe Squadron Edition PS4 este un produs lansat de Koch Distribution la data de 26.02.2019

Cand Europa parea eliberata, o echipa secreta de comanda germana numita "The Aces of the Luftwaffe" si-a luat sansa sa loveasca si sa invadeze SUA! Este datoria voastra sa restabiliti pacea si libertatea, urcand la bord si luptand impotriva masinilor lor de razboi in batalii aeriene bombastice!

Experimentati o poveste epica si supravietuiti grindinei de glont deasupra tarmurilor si oraselor din SUA! Comandati aripi si luptati ca o echipa! 

Caracteristici produs:
  • Dimensiuni 17 x 1 x 10.5 cm
  • Greutate 81 g
  • Varsta minima recomandata: 12 ani
Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Aces Of The Luftwaffe Squadron Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.