THQ Nordic Darksiders 3 PS4

de la 108.60 lei (2 magazine)
Ca si Fury esti un mag care trebuie sa se bazeze pe biciul si magia ei pentru a restabili echilibrul dintre bine si rau pe pamant. Foloseste magia lui Fury pentru a dezlantui diferitele sale forme-fiecare acordandu-i acces la noi arme,miscari si abilitati de traversare.Explorati jocul in care Fury se deplaseaza inainte si inapoi intre medii pentru a descoperi secrete odata cu avansarea in joc,infrangerea celor sapte pacate moarte si a servitorilor lor care variaza de la creaturi mi ...

Descriere


THQ Nordic Darksiders 3 PS4

Ca si Fury esti un mag care trebuie sa se bazeze pe biciul si magia ei pentru a restabili echilibrul dintre bine si rau pe pamant.

Foloseste magia lui Fury pentru a dezlantui diferitele sale forme-fiecare acordandu-i acces la noi arme,miscari si abilitati de traversare.Explorati jocul in care Fury se deplaseaza inainte si inapoi intre medii pentru a descoperi secrete odata cu avansarea in joc,infrangerea celor sapte pacate moarte si a servitorilor lor care variaza de la creaturi mistice la fiinte degenerate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Darksiders 3 PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Darksiders 3 PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.