Thirard Lacat alama cu cheie, 40 mm, 1920085

22.50 lei
(1 magazin)
Lacatul cu cheie este conceput pentru utilizare in interiorul imobilelor, pentru a securiza eficient dulapuri si sertare, cutii si cufere, usi de camere sau dependinte, etc. Impreuna cu acest lacat Thirard sunt furnizate doua chei, pentru a partaja accesul sau in caz de pierdere a uneia. Copierea cheii se poate face doar dupa model. Realizat din alama solida, acest lacat de siguranta ofera o rezistenta ridicata la impact. ...

Descriere


Thirard Lacat alama cu cheie, 40 mm, 1920085

Lacatul cu cheie este conceput pentru utilizare in interiorul imobilelor, pentru a securiza eficient dulapuri si sertare, cutii si cufere, usi de camere sau dependinte, etc. Impreuna cu acest lacat Thirard sunt furnizate doua chei, pentru a partaja accesul sau in caz de pierdere a uneia. Copierea cheii se poate face doar dupa model. Realizat din alama solida, acest lacat de siguranta ofera o rezistenta ridicata la impact.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thirard Lacat alama cu cheie, 40 mm, 1920085 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thirard Lacat alama cu cheie, 40 mm, 1920085 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.