Think Tank Photo Spectral 8 black

599,99 lei (1 magazin)
Ramaneti discreti dar in acelasi timp moderni cu gentiile Think Tank din seria Spectral.O clapeta magnetica tip fidlock permite accesul simplu cu o singura mana, dupa care se blocheaza automat cand inchideti clapeta. Geanta  Think Tank Spectral 8 are o inchidere suplimentara cu fermoar care va ofera o siguranta suplimentara in timp ce calatoriti si poate fi ascunsa atunci cand fotografiati.Facuta din materiale durabile dar elegante, geanta de umar Spectral ofera o calitate si o in ...

Descriere


Think Tank Photo Spectral 8 black

Ramaneti discreti dar in acelasi timp moderni cu gentiile Think Tank din seria Spectral.O clapeta magnetica tip fidlock permite accesul simplu cu o singura mana, dupa care se blocheaza automat cand inchideti clapeta. Geanta  Think Tank Spectral 8 are o inchidere suplimentara cu fermoar care va ofera o siguranta suplimentara in timp ce calatoriti si poate fi ascunsa atunci cand fotografiati.Facuta din materiale durabile dar elegante, geanta de umar Spectral ofera o calitate si o ingeniozitate Think Tank la un pret rezonabil.Baza gentiilor Spectral este facuta din material impermeabil.Caracteristici:- Toate materialele exterioare sunt din materiale tratate, cu un strat rezistent la apa in timp ce partea inferioara a tesaturii este acoperita cu poliuretan pentru o rezistenta sporita.- Fermoare tip YKK de calitate superioara si prinderi din metal.- Despartitoare interne configurabile.- Buzunar frontal cu fermoar usor accesibil pentru accesorii si/sau tableta/telefon (pana la 8 inch).- Fanta pentru a putea fi atasata pe un troler.- Husa impotriva ploii inclusa.- Curea atasata (nedetasabila).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Think Tank Photo Spectral 8 black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Think Tank Photo Spectral 8 black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.